23948sdkhjf

Då är det dags för årets Building Sustainability

Brinner du för hållbart byggande? Då ska du skriva ner dessa datum i kalendern.
Nu är det spikat när nästa upplaga av Building Sustainability går av stapeln. Det blir den 24 till 25 oktober och fjärde gången konferensen arrangeras.

Building Sustainability är Nordens största konferens om hållbart samhällsbyggande och omkring 1000 deltagare från hela samhällsbyggnadssektorn förväntas delta.

Årets teman är hållbarhet inom fastighetsutveckling, nybyggnation, renovering, energi och stadsutveckling. Under två dagar lyfts utmaningar och lösningar genom hela samhällsbyggnadsprocessen, från planering och byggnation till förvaltning.

– Min förväntan är att deltagarna ska känna att de är i händelsernas centrum där den färskaste kunskapen och de senaste spaningarna finns, säger årets moderator Per Ankersjö, i ett pressmeddelande.

63 talare är redan bekräftade och fler kommer att presenteras under våren. Svante Axelsson, nationell samordnare för Fossilfritt Sverige och Monica von Schmalensee, ordförande för regeringens råd för hållbara städer och arkitekt och partner på White Arkitekter är två av dem som kommer att stå på scen.

Utöver föreläsningarna är konferensen också en mötesplats där deltagarna får träffa såväl branschkollegor som ledande experter och beslutsfattare från hela landet.

– Det unika med Building Sustainability är nätverkandet med människor från både den privata och offentliga sidan som delar intresset för hållbarhet och samhällsbyggnad, säger Per Ankersjö.

Building Sustainability 18 arrangeras av Sweden Green Building Council och Stockholms stad och äger rum på City Conference Centre i Stockholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078