23948sdkhjf

RO-gruppen ökade kraftigt under 2017

Vd:n: "Ett av våra viktigaste mål är att bygga en av Sveriges attraktivaste arbetsplats"
Det var fina siffror som RO-gruppen delade med sig i sin årsredovisning. Företaget ökade sin nattomsättning med 24 procent (från 690 miljoner kronor till 854 miljoner kronor) och resultatet landade på 47 miljoner kronor. Det skriver man i ett pressmeddelande.

– Ett av våra viktigaste mål är att bygga en av Sveriges attraktivaste arbetsplats. Vi har under flera år arbetat hårt och målinriktat för att skapa en inspirerande företagskultur med en tydlig värdegrund ”FENA” som genomsyrar hela verksamheten och inkluderar ägare, styrelsen och ledning till alla våra duktiga medarbetare, säger Andreas Jaldevik, vd, i pressmeddelandet och fortsätter:

– En företagskultur där vi mår bra, utmanas och växer som människor, där vi litar på varandra och där individernas kapacitet tas tillvara. Nu kan vi konstatera att det också ger fantastiska resultat i form av tillväxt och ökad lönsamhet.

En av nycklarna till framgång är att medarbetarna får ta del av framgångarna. I år delas 3,3 miljoner kronor ut som anställda inom bolaget får dela på.

– Vi är helt övertygade om att våra medarbetare skapar ett högre värde och känner ett större engagemang för våra kunder när de trivs hos oss. Därför är det extra kul att också kunna dela med oss av vinsterna, säger Maria Sigfridsson, HR-Chef på RO-Gruppen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063