23948sdkhjf

Boklok expanderar i Gävle

57 nya bostäder ska byggas i form av lägenheter och radhus.
Boklok, Skanskas och Ikeas gemensamma koncept för prisvärda bostäder, planerar att bygga 39 nya lägenheter i Söndra Hemlingby och 18 radhus i Lindbacka.

– Vi är glada över att kunna erbjuda fler hem i just Gävle. Här har vi byggt tidigare och våra bostäder då var väldigt populära, så det känns kul att nu ge fler människor chansen att bo klokt, säger Jonas Olsson, projektledare på Boklok, i ett pressmeddelande.

Inflyttning kommer att bli så tidigt som våren 2019 och båda projekten blir i form av bostadsrätter. För den som är intresserad av konceptet, så är försäljningsstart i april i år. Därefter delas bostäder upp genom offentlig turordningsdragning där en turordningslista upprättas och kunder får välja den bostad som passar dem bäst utifrån det turordningsnummer de tilldelats.

– Vi tycker att vårt tillvägagångssätt är det mest rättvisa. Genom att utesluta budgivning i försäljningen gör vi våra lägenheter tillgängliga för alla, utan att det tillkommer dolda kostnader eller att slutpriset blir mer än man förväntat sig. Vår grundtanke är att alla ska ha råd att bo bra, säger Jonas Olsson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064