23948sdkhjf

Hotel Riverton i Göteborg får ansiktslyft

Renoveringen en del av upprustningen av området Skeppsbron.
Hotel Riverton i Göteborg ska få en omfattande renovering och ombyggnation. Det skriver hotellet i ett pressmeddelande.

Start för bygget sker under 2018 och sker i samband med uppfinningen av området Skeppsbron där hotellet ligger. Idén med nya Skeppsbron är att skapa en ny mötesplats för stadens invånare vid vattnet. Allt ska vara klar år 2025 och då ska 450 nya bostäder, 30 000 kvadratmeter lokalytor och ett attraktivt kajstråk tillkomma.

När det kommer till själva hotellet ska 30 nya rum byggas. Hotellrestaurangen, View Skybar & Restaurang, ska utökas med en påbyggnad.

– Äntligen, efter många år är detaljplanen för Skeppsbron på plats och vi är klara med projektering av om- och tillbyggnad av vårt fina Hotel Riverton, säger Magnus Hedlund, vd och ägare för Hotel Rivarton, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Vi är glada att meddela att såväl Vestia Construction Group AB, White Arkitekter och protek är våra huvudsakliga partners och kollegor i projektet. Då hotellet kommer att vara öppet under ombyggnationsprojektet känner vi att vi nu har fått den kompetensen och erfarenheten som krävs för att möjliggöra detta.

Hotellets verksamhet kommer inte att påverkas av renoveringen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062