23948sdkhjf

Ny vd för Reomti bygg

Nya toppchefen rekryteras internt – tidigare vd stannar kvar i företaget.
Reomti bygg tillsätter ny vd, som kommer från de egna leden. Johan Malk, delägare och tidigare arbetschef i företaget, tog vid årsskiftet över posten efter avgående vd Joakim Persson Furusten.

Enligt Reomti bygg har bytet planerats tillsammans med tidigare vd:n, som också är delägare i företaget. Han kommer framöver att vara kvar i en roll som affärsutvecklare, men först väntar en period av tjänstledighet.

– Jag ska uppfylla min dröm att segla jorden runt. För mig känns det tryggt att lämna vd-stolen till Johan, för han är en person som delar och vill leva upp till Reomtis värderingar, säger Joakim Persson Furusten i ett pressmeddelande.

Johan Malk har arbetat i företaget sedan 2015 och har tidigare jobbat hos bland annat Småa och Einar Mattsson. För nya vd:n kommer fokus inte ligga på att växa mer, då man under de senaste åren dubblat sin omsättning till cirka 400 miljoner kronor.

– Vi ska stabilisera oss på nuvarande nivå och fortsätta att göra det vi är bra på. Självklart kommer vi att behöva utvecklas med tiden för att vara ett modernt företag, men min ambition är att man även om fem år ska känna igen Reomti som företaget som är tydligt och enkla att ha att göra med, säger Johan Malk i ett uttalande.

Utöver Johan Malk och Joakim Persson Furusten är även arbetschef Klas Edlund delägare i företaget, vars verksamhetsområde omfattar Storstockholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125