23948sdkhjf

Byggställningar ner – Strålkastare upp

Under Allhelgonahelgen kommer ett bygge i Linköping belysas lite extra.
I centrala Linköping bygger just nu Åhlin & Ekeroth Byggnads AB bostadshuset Valla berså. Bygget har kommit till en fas där ställningarna plockas ner. Det vill företaget tillsammans med byggherren Lindstén Fastigheter AB uppmärksamma genom att under hela allhelgonahelgen lysa upp fasaden med pumpafärgat ljus, det skriver företagen i ett pressmeddelande.

Den runda byggnaden byggs i massivträ, vilket är en av orsakerna till att den blir upplyst. totalt kommer det byggas 69 hyreslägenheter med beräknad inflyttning under första kvartalet nästa år.

För projektledaren Johan Danckwardt-Lillieström på Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är det alltid kul att kunna visa vad som har hänt under alla byggställningar, men just den här gången blir det extra speciellt.

- Det är alltid kul när byggställningarna monteras ned och jobbet kan fortskrida inför öppen ridå. Inte minst med det här projektet som är så pass annorlunda och speciellt för oss. Vi är givetvis vana att bygga miljövänligt. Men att få jobba med trä i den här omfattningen har hittills varit få byggare förunnat i Linköping, säger Carl Johan Danckwardt-Lillieström.
Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078