23948sdkhjf

Installationspartnern gör fler ledningsrekryteringar

Nyligen började en ny vd – nu tar de in en ny finanschef och informationschef.
Installations- och servicepartnern Assemblin fortsätter att stärka koncernledningen – nu med två personer som har branscherfarenhet. Det framgår av ett pressmeddelande.

Sedan tidigare är det känt att Petter Håkanson den 1 juni tillträdde som ny vd och koncernchef. Han anslöt från Bravida där han under de senaste tolv åren tillhört ledningen och ansvarat för områdena affärsutveckling, it och kommunikation.

Nu utser företaget Philip Carlsson till ny finanschef. Han arbetar i dag som finanschef på Coromatic som är en nordisk leverantör av datahallar och kraftlösningar.

Vidare har Åsvor Brynnel utsetts till ny kommunikationschef. Hon är i dag kommunikations- och hållbarhetschef på Coor Service Management som är en stor nordisk leverantör av tjänster inom facilities management. Brynnel har även en bakgrund som kommunikationschef i flera börsnoterade företag i fastighetsbranschen.

Assemblin jobbar med att utforma, installera och underhålla tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i bland annat kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078