23948sdkhjf

Stora förändringar i Projektengagemang

Teknik- och arkitektkoncernen slår samman alla el- och teleteknikföretag – bildar helt nytt bolag.
I ett syfte att bli mer tydliga med sitt utbud, samtidigt som man minskar administrativa utgifter och stärker samarbetet mellan de liknande företagen inom koncernen, gör konsultkoncernen Projektengagemang en övergripande förändring.

Samtliga el- och teleteknikföretag inom koncernen, tillsammans med den samlade kompetensen inom brand, sprinkler och säkerhet, slås ihop i det nybildade PE El, Tele & Säkerhet AB.

Samtidigt sker ett chefsbyte, när Michael Gustafsson efterträds på posten som affärsområdeschef av Johan Renvall, i dag vd på förra årets nyförvärv Projektelkoncernen. Michael Gustafsson tar istället en position som senior rådgivare till ledningen.

– Sammanslagningen innebär att vi får ett gemensamt varumärke som ytterligare kommer att stärka vår position på marknaden. Våra kunder kan nu enklare ta hjälp av oss inom ett bredare teknikområde och vi kommer internt att ha möjlighet att effektivisera och utveckla vårt dagliga arbete, säger Johan Renvall, tillträdande affärsområdeschef på Projektengagemang, i ett pressmeddelande.

Det nya bolaget, som består av 250 konsulter på 18 kontor i landet, kommer nu att erbjuda installationstekniska tjänster genom hela byggprocessen, inräknat både rådgivning och helhetslösningar.

FAKTA
Bolagen som bildar PE El, Tele & Säkerhet :
Elmiljö Sverige
SN Elteknik
GMKI Elkonsult
HJR Projektel
Brandgruppen
Även el- och teleteknikdelen i affärsområdet Industri & Energi blir del av det nya bolaget.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141