23948sdkhjf

Tumba Byggtjänst samarbetar med XL-Byggpartner

Nytt tvåårigt ramavtal för leveranser av trä- och byggvaror, förnödenheter och snickerier.
Tumba Byggtjänst har förlängt sitt långsiktiga samarbete med XL-Byggpartner. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Bolaget utför byggentreprenader åt stat, kommuner och privata fastighetsbolag. De har sedan mitten på 1970-talet satt sin prägel på sjukhus, kontor och skolor i Stockholmsområdet. Ungefär lika många år har bolaget varit kund hos det som i dag går under namnet XL-Byggpartner.

Nu har de båda spelarna tecknat ett nytt tvåårigt ramavtal för leveranser av trä- och byggvaror, förnödenheter och snickerier.

– För oss fungerar samarbetet med XL-Byggpartner väldigt bra, säger Mikaela Kron, inköpschef på Tumba Byggtjänst.

De beskrivs som prismässigt attraktiva och snabba, personliga och engagerade både i offert- och prisförfrågningar samt vid order- och leveranstillfällena.

Tumba Byggtjänst omsätter 270 miljoner kronor och har 30 egna medarbetare men sysselsätter mångdubbelt fler. Företaget utför bygguppdrag både som general- och totalentreprenör. De jobbat främst i offentlig miljö.

XL-Byggpartner omsätter 180 miljoner kronor och har 40 medarbetare. Bolaget säljer byggmaterial med tillhörande tjänsteutbud till byggföretag vid fyra proffsbutiker i Stockholm. Bolaget är privatägt och ingår i XL-Bygg som är en stor nordisk bygghandelskedja.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.296