23948sdkhjf

Hon ska leda svenska Arkitema

Ny vd för Arkitema i Sverige.
Jessica Ehrnst har utnämnts till ny vd för danska Arkitema Architecs dotterbolag i Sverige. Det framgår av ett pressmeddelande från företaget.

Arkitema Architects är i dag Skandinaviens femte största arkitektverksamhet med fem kontor i Skandinavien varav två i Sverige. Jessica Ehrnst har arbetat på Arkitema sedan 2014 och har haft funktionen som kontorschef. Under den perioden har antalet anställda ökat från 35 till 128 medarbetare, ett nytt kontor öppnats i Malmö och antalet affärsområden utökats. Från att i början arbetat med projekt inom sjukvård/hälsa arbetar Arkitema i Sverige i dag med projekt inom fem affärssegment; Health, Living, Learning, Working och Urban.

– Jag ser det som ett mycket spännande projekt att få Arkitema att göra ett ännu starkare avtryck på den svenska marknaden. Det sker ju otroligt mycket i den svenska arkitektbranschen, och jag är säker på att vi kan få en ännu större del av marknaden i framtiden, kommenterar Jessica Ehrnst.

Jessica Ehrnst tillträdde som vd 1 maj 2017 och kommer att fortsätta som kontorschef samtidigt som hon också blir affärsutvecklingschef.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094