23948sdkhjf

RO-Gruppen bygger i Borås för 100 miljoner

Ska sätta upp en ny serviceanläggning för Volvo lastbilar och bussar.
RO-Gruppen har fått i uppdrag av Borås Bil att bygga en serviceanläggning för Volvo lastbilar och bussar i västra Viared i Borås. Det framgår av ett pressmeddelande.

Anläggningen kommer utöver serviceverkstad även tillhandahålla drivmedel och automattvätt för lastbilar och bussar. Ordern är värd cirka 100 miljoner kronor.

Den nya anläggningen kommer att bli 6 000 kvadratmeter och sysselsätta 55 medarbetare. Senare kommer det även att uppföras en serviceanläggning och automattvätt för personbilar.

Projektet är en samverkansentreprenad och projekteringen är redan påbörjad. Anläggningen ska vara klar i slutet av 2018.

– Vi är mycket stolta över att vi på RO-Gruppen fått detta fina uppdrag och det stärker vår position på Boråsmarknaden. Vi har tidigare byggt om Borås Bils personbilsverkstad på Hulta. Ordern är ett fint kvitto på ett mycket gott samarbete och att vi nu får förnyat förtroende, säger RO-Gruppens vd Andreas Jaldevik.

Borås Bil-Gruppen har 225 medarbetare med en omsättning på 1,5 miljarder kronor och är återförsäljare i Sjuhäradsregionen för Volvo lastbilar och bussar samt personbilar av märket Volvo, Ford, Renault och Dacia.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078