23948sdkhjf

Serneke värvar VM 94-hjälte

Före detta fotbollsstjärnan ska hjälpa byggjätten att utveckla sportanläggningar.
Patrik ”Bjärred” Andersson är en av Sveriges mest hyllade fotbollsstjärnor med VM-brons, Champions League-titel och europeiska topplag på meritlistan. Nu blir den forne fotbollsstjärnan en del av Sernekes lagbygge.

Serneke har rekryterat Patrik Andersson "i satsningen på att utveckla morgondagens sportanläggningar", skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– Med Patriks erfarenhet av idrott, från grunden till den absoluta toppen, och med hans stora nätverk blir han betydelsefull när vi planerar nya lösningar för hur idrottsanläggningar kan ta plats i samhällsbygget. Vi hälsar honom hjärtligt välkommen till vår satsning, säger Ola Serneke, vd och grundare av Serneke, i en presskommentar.

Serneke har bland annat Nordens största multisportanläggning, Prioritet Serneke Arena i Göteborg, på meritlistan – och målet är att etablera fler sportanläggningar runtom i landet.

Patrik Anderssons roll blir, enligt pressmeddelandet, att ta fram innovativa konceptlösningar för anläggningarna och koordinera samarbeten med intresserade kommuner och andra aktörer.

– Sernekes satsning på sportarenor är helt rätt i tiden. Jag har under drygt två decennier skaffat mig erfarenheter kring internationella arenor och det ligger i linje med mitt intresse att vara med och skapa morgondagens sportarenor i Sverige, kommenterar Patrik Andersson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094