23948sdkhjf

Hon blir ny arkitektchef hos konsultjätten

"Kommer att bidra till att vår arkitekturverksamhet kan ta ytterligare steg", kommenterar vd:n värvningen.
Teknik- och arkitektföretaget Projektengagemang har nu anställt en ny affärsområdeschef för arkitektverksamheten. Lotta Werner Flyborg är den som framöver ska leda de drygt 220 arkitekterna som i dag arbetar inom koncernen.

Lotta Werner Flyborg kommer närmast från NCC där hon bland annat varit chef för affärsutveckling inom Property Development.

– Vi är i dag en av Sveriges ledande leverantörer av arkitekttjänster, men vi har mycket kvar att utveckla och förbättra. I Lotta Werner Flyborg får vi en erfaren, kompetent och driven kollega som med sina kunskaper kommer att bidra till att vår arkitekturverksamhet kan ta ytterligare steg. Vi är övertygade om att hon är helt rätt person att leda detta utmanande arbete, säger Per-Arne Gustavsson, vd och koncernchef på Projektengagemang.

Som affärsområdeschef kommer Lotta Werner Flyborg att ansvara för hela Projektengagemangs erbjudande inom arkitektur och även bli vd för dotterbolaget Temagruppen.

– Jag ser fram emot att bli en del av Projektengagemangs spännande framtid. Det finns stora möjligheter att tydliggöra vårt erbjudande, att utveckla arkitektens roll och se till att vi blir en större del av stadsutvecklingsprocessen, säger Lotta Werner Flyborg.

Lotta Werner Flyborg börjar sitt nya uppdrag den 1 juni.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078