23948sdkhjf

Installerar multidisciplinärt vid ICA:s centrallager

Arbetet omfattar värme och sanitet, ventilation, el och sprinkler.
Assemblin har fått uppdraget att utföra alla installationer vid en omfattande renovering och ombyggnad av kontorshuset vid ICA:s centrallager. Det framgår av ett pressmeddelande.

Insatserna omfattar värme och sanitet, ventilation, el och sprinkler.

ICA:s centrallager i Västerås betjänar cirka 1 300 butiker från södra till nordligaste Sverige. Bredvid den väldiga lageranläggningen finns kontorshuset som nu ska renoveras och byggas om.

Nordikon (Nordiska Byggkoncept) är huvudentreprenör och Assemblin står för projektering och montering av alla installationer. Byggnaden omfattar ungefär 7 000 kvadratmeter och Assemblins order är totalt värd cirka 35 miljoner kronor.

Bygg- och installationsarbetena påbörjades nu i februari och beräknas vara klara i december 2018.

– Det är mycket roligt att få ytterligare ett stort uppdrag på ICA:s centralagerområde. Särskilt kul är det förstås att detta är ett multidisciplinärt uppdrag, där alla våra tre bolag tillsammans bidrar med VS, ventilation, el och sprinkler, säger Peter Bertlin, filialchef på Assemblin El Västerås och samordnare för hela Assemblins insats i projektet.

Assemblin har sedan tidigare även uppdraget att sköta service avseende el i lageranläggningen med tillhörande byggnader. I detta fall med facility management-företaget ISS som uppdragsgivare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047