23948sdkhjf

Bravida vinner 20-miljonerskontrakt

Ska utföra samtliga installationer inom vs och ventilation när JM Entreprenad bygger nya bostäder i Norra Djurgårdsstaden.
Norra Djurgårdsstaden är ett av Stockholm stads miljöprofilerade områden och i området planeras för minst 12 000 nya bostäder och 35 000 nya arbetsplatser. HSB Bostad och Riksbyggen har nu gett JM Entreprenad i uppdrag att bygga två av de nya bostadskvarteren.

Bravida i sin tur har fått förtroendet att utföra samtliga installationer inom vs och ventilation, till ett ordervärde om totalt drygt 20 miljoner kronor.

– I miljöklassade byggnader blir installationerna en väldigt viktig del. I vanliga bostäder kan vs och ventilation vara stora energitjuvar. Här kommer vi att fokusera på att skapa synergieffekter mellan installationerna och bidra till att hålla ned koldioxidutsläppen. Vi ser fram emot att jobba med JM Entreprenad, många av våra projektledare uppskattar deras fokus på miljö och säkerhetstänk, kommenterar Christer Tronje, avdelningschef Ventilation Infrastruktur på Bravida.

Projektstarten är beräknad till hösten 2017 med planerad leverans årsskiftet 2018/2019. Projektet kommer att sysselsätta runt åtta Bravidamedarbetare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063