23948sdkhjf

Golvspecialist på offensiven

Bygger nytt kontor och lagerlokaler.
Golvspecialisten Linotol har nordisk expansion i sikte. Under 2016 växte företaget snabbt och nyanställde 35 medarbetare. När 2017 startade hade företaget en rekordstor orderstock på cirka 200 miljoner kronor och målet är att växa.

− Nyrekryteringen kommer fortsätta, i och med de stora planer vi har det här året, säger koncernens vd Michael Larsson i ett pressmeddelande.

Och satsningen som vd:n hänvisar till är bland annat bygget av nya kontors- och lagerlokaler på Händelö i Norrköping. Det blir en expansion på 1 600 kvadratmeter som beräknas vara klar under hösten 2017 och möjliggör att Linotol kan fortsätta växa i Norden enligt plan.

−I samband med nybyggnationen skapar vi också ett nytt showroom där våra produkter och olika golvlösningar kan upplevas. Det kommer bli ett inspirerande och kunskapsgivande stort rum där våra ingenjörer och specialister tillsammans med kunden samtalar och diskuterar bästa golvlösningen, kommenterar Linotols marknadschef Pether Skoglund.

Fakta: Linotol
Leverantör av golvlösningar för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Företagets erbjudande omfattar både nyproduktion och reparation av golv.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062