23948sdkhjf

Tyskar tar största ordern i Lindbäcks nya fabriksbygge

Får i uppdrag att leverera nya produktionslinjen för väggtillverkning.
Building Supply har vid flera tillfällen rapporterat om Lindbäcks satsning på en ny produktionsanläggning på Haraholmen i Piteå. Företaget arbetar nu med att göra klart med alla leverantörer av produktionslinjer, och nu är det allra största avtalet på plats.

Det blir det tyska företaget Weinmann som kommer att leverera Lindbäcks nya produktionslinje för väggtillverkning – ett avtal som värt drygt 95 miljoner kronor.

– Nu ser vi fram emot att gå in i nästa fas och börja projektera och bygga en vägglinje i världsklass tillsammans, säger Ola Magnusson, projektledare för Lindbäcks nya produktionsanläggning.

Affären är gjord med den svenska återförsäljaren Thomas Frick AB som, tillsammans med Lindbäcks, tagit fram en layout och teknisk specifikation för hur produktionsflödet ska fungera.

– Detta är första affären vi gör med dem och den största för hela vår nya fabrik. Vi har lärt känna varandra under det senaste året och vi uppskattar Weinmann och Fricks tekniska kunskap och professionella agerande, säger Ola Magnusson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11