23948sdkhjf

Hallbyggarna-Jonsereds säljs till ledningen

Bolaget är en stor nordisk aktör inom lagerhallar och presenningar till byggnads- och industrisektorn.
NSS Group, med varumärket Hallbyggarna-Jonsereds i Sverige, har sålts av de tidigare ägarna Accent Equity till ledningen i NSS Group. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Vi är mycket glada över att ha fått möjligheten att förvärva företaget, säger Maria Rosén, vd i NSS Group och Hallbyggarna-Jonsereds.

Hallbyggarna-Jonsereds, med huvudkontor i Falun, är en stor nordisk aktör inom lagerhallar och presenningar. Kunderna finns framför allt inom byggnads- och industrisektorn.

– Det är givetvis ”business as usual” som gäller mot våra kunder men visst ger det egna ägandet en extra energikick som kommer att vara till gagn både för våra kunder och våra medarbetare, resonerar Maria Rosén vidare.

Hallbyggarna-Jonsereds säljer och hyr ut tälthallar för alla tänkbara behov, och har ett stort kundsegment inom tillverkningsindustrin, där hallarna främst används som produktionsyta och som lagerhållning.

Bolaget grundades 2003 när Jonsereds miljösystem och Hallbyggarna i Falun gick samman. Sedan 2008 har företaget, som ingår i NSS Group, ägts av Accent Equity, men nu tar ledningen i NSS Group alltså över.

– Accent har varit en mycket bra ägare som stöttat oss och medverkat till att vi uppnått vår nuvarande marknadsposition. Nu ser jag och mina medarbetare fram emot att på egen hand fortsätta utveckla våra produkter och system tillsammans med våra kunder i Norden, säger Maria Rosén.

Förutom företagets hall-produkter så tillhandahåller man även försäljning och uthyrning av presenningsprodukter. 2016 omsatte NSS Group 160 miljoner kronor.

I NSS Group ingår även Lainapeite (Finland), IPS Dansk Presenning (Danmark) och NSS Baltic, Estland.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11