23948sdkhjf

Uppdraget: Messmörsfabrik

Logistic Contractor tar hem avtalet för Foodmarks nya produktionsanläggning.
Foodmark, företaget bakom varumärken som Rydergs, Lohmanders och Fjällbrynt, är i full fart med att samla all produktion i Haninge, söder om Stockholm. Därför behövs en ny produktionsanläggning, tillsammans med lager och kontorsdel, från vilken sallader, såser och messmör ska skeppas ifrån.

Logistic Contractor har nu rott hem avtalet, vilket innebär att de ska bygga 14 000 kvadratmeter anläggning i två och ett halvt plan. På bottenplan ska lager med både kyl- och frysdel etableras, medan själva produktionen ska finnas på plan två. Dessutom får de i samma fastighet bygga kontorsdelen på tre plan.

– Vi tackar för förtroendet och ser fram emot att uppföra en anläggning som delvis skiljer sig från dem som vi normalt bygger. Hanteringen av livsmedel medför bland annat mycket strikta hygienkrav i produktionslokalen, säger Patrik Lööv, affärsutvecklare, på Logistic Contractor.

Det är inget nytt för Wästbygg-ägda Logistic Contractor, som är specialister med uppdrag i hela Norden för att bygga logistikanläggningar anpassade efter kund.

Byggstarten sker i början av 2017, för att stå färdig för inflyttning innan februari 2018.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094