23948sdkhjf

Ny VD till VVS-entreprenören

Värvar Caverions Stockholmschef.
Sandbäckenkoncernen breddar sin verksamhet i Stockholm och stärker organisationen med ny kompetens.

Anders Buskas tillträdde posten som vd för Sandbäckens Rör i Stockholm den 1/12. Samtidigt övertar Anders Buskas också positionen som koncernens vice vd.

– Det känns spännande och fantastiskt roligt att vara igång. Jag har all respekt för den framgångresa Sandbäckens genomfört. Min rutin inom affärsutveckling, inte minst från servicesidan, skapar tillsammans med Per Rydströms erfarenhet inom entreprenader ett oerhört starkt team. Vi kommer tillsammans att ta Stockholmsbolaget och koncernen till nästa nivå.

Anders Buskas kommer närmast från Caverion där han varit chef för region Stockholm. Innan dess verkade han på Gotland, där han i drygt 25 år utvecklat nuvarande Caverions verksamhet.

Per Rydström, tidigare vd för Sandbäckens i Stockholm, går vidare i rollen som projektchef och vice vd för Stockholmsbolaget.

Sandbäckens Rör är en av Sveriges största och entreprenörer inom VVS och processinstallation. Företaget, med huvudkontor i Linköping, har verksamhet i storstadsregionerna och i södra Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078