23948sdkhjf

Midroc får stort SCA-uppdrag

Medverkar i "en av de största industriinvesteringarna i Sverige genom tiderna".
Midroc ska svara för el- och instrumentmontage hos världsledande SCA, som investerar i ökad kapacitet för massaproduktion i Timrå.

SCA fördubblar sin produktionskapacitet från 430 000 ton till 900 000 ton och investerar 7,8 miljarder i bygget, som enligt SCA "en av de största industriinvesteringarna i Sverige genom tiderna och den största i Norrland någonsin".

– Fantastiskt roligt att få vara en del av en sådan satsning av ett så anrikt företag på en klassisk industriort. Det handlar om att vara med och skapa svensk industrihistoria, säger Per Göthe, projektchef på Midroc Electro.

Per Göthe är en av dem som installerar sig i Timrå, och väntar nu in cirka 50-60 montörer plus projektledning som skickas till bygget fram till nystarten 2018.

– Vi har länge arbetat med stora projekt och har hittat ett arbetssätt som fungerat bra på en rad av landets större industriprojekt de senaste åren. Jag utgår från att det bland annat ligger till grund för att vi fått det här uppdraget på Östrands massafabrik, säger Per Göthe.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095