23948sdkhjf

Nytt bolag lovar nya bostäder i syd

Sydö Property etablerar sig på marknaden.
Sydö Property arbetar med fastighets- och bostadsutveckling med tyngdpunkt på södra Sverige. Bolaget är en del av Gillögakoncernen som genom åren har skapat cirka 1 500 nya bostadsrättslägenheter och drygt 800 nya fastigheter.

Inom koncernen finns idag över 3 000 framtida byggrätter för bostäder.

Från Linhamnshus och Riksbyggen

Bakom Sydö Property står Stockholmsbaserade Gillöga och två profiler inom fastighetsutveckling i södra Sverige, Mikael Lannerheim och Hannah Bohwalli.

Mikael Lannerheim kommer senast från en roll som vd för Limhamnshus. Han har även varit regionansvarig för NAI Svefas fastighetsutvecklingsavdelning.

Hannah Bohwalli, som är Affärsutvecklingschef på Sydö Property, har arbetat med fastighetsutveckling på bland annat Riksbyggen och inom Gillögakoncernen.

Projekt på gång

Sydö Property säger sig redan ha tagit sikte på flera intressanta investeringar i området. Tack vare att bolaget är en del av Gillögakoncernen finns dessutom stor potential att driva stora projekt redan från start.

– Vår ambition är att etablera oss som en självklar aktör i branschen. Vi vill göra ett ordentligt avtryck på bostadsmarknaden och tillsammans med kommuner, fastighetsägare och byggbolag bidra till att det byggs många attraktiva bostäder här i regionen framöver, berättar Mikael Lannerheim, vd på Sydö Property.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078