23948sdkhjf

Svensk Fastighetsförmedling satsar på nyproduktion

Börjar förmedla nyproducerade bostäder.
Befolkningsökning och bostadsbrist har lett till att det byggs allt fler bostäder i Sverige. Nu satsar Svensk Fastighetsförmedling på förmedling av nyproducerade bostäder.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Antal påbörjade och färdigställda byggprojekt har enligt statistik från SCB exploderat det senaste året och byggtakten spås fortsätta att stiga ytterligare framöver.

Nyrekryteringar

Förutom att arbeta för en nyproduktionscertifiering av fastighetsmäklare har Svensk Fastighetsförmedling även rekryterat Ulrika Stålberg och Daniel Jansson för att stärka erbjudandet inom nyproduktionsförmedling.

Ulrika Stålberg har under knappt 20 års tid arbetat inom fastighetsbranschen varav 13 inom försäljning av nyproduktion. Hon har bland annat arbetat på Skanska Nya Hem, Svenska Mäklarhuset och NCC.

Daniel Jansson kommer senast från rollen som fastighetsmäklare och delägare på Widerlöv & Co.

Helhetserbjudande

Som ansvariga för nyproduktion på Svensk Fastighetsförmedling kommer de att leda arbetet med kedjans helhetserbjudande vid förmedling av nyproducerade bostäder och fungera som en länk mellan mäklare och byggentreprenörer.

– Efterfrågan på bostäder är enorm och allt fler vill ha en helt nyproducerad bostad. Byggnadstakten har redan stigit och vi ser nog bara början på en rejäl byggboom. Vårt mål är att ta marknadsandelar inom nyproduktion och att fler byggentreprenörer ska se oss som det självklara valet, säger Tanja Ilic, VD på Svensk Fastighetsförmedling.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078