23948sdkhjf

Concent väljer NCC

Tecknar samverkansavtal om byggnation av 150 bostäder i Norrköping. "Glada och stolta", kommenterar NCC.
Concent planerar för ett nytt bostadskvarter, i direkt anslutning till den nya spårvägen, i stadsdelen Söderport, strax söder om centrala Norrköping.

Nu står det klart att Concent tecknat ett samverkansavtal med NCC om gällande fas ett i projektet, bygget av 150 bostäder. Projektet har en totalyta om cirka 12 000 kvm BTA och byggstart är beräknat till 2017.

– Concent är en helt ny kund för NCC och en intressant aktör på bostadsmarknaden. Vi är glada och stolta över att de valt oss och hoppas på ett långt och gott samarbete, säger Marcus Sandlund, affärschef på NCC Construction i Östergötland.

Concent och NCC:s gemensamma målsättning är att samverkansavtalet ska resultera i en fas två. Det vill säga ett fortsatt samarbete som i sin tur ska mynnar ut i ett totalentreprenadkontrakt.

– Det känns tryggt att samarbeta med en etablerad aktör som NCC när vi går mot byggstart av projektet. Tack vare deras starka närvaro i Östergötland ser jag goda förutsättningar för fortsatt samarbete framöver, säger Michel Fatehnia, produktionschef på Concent.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079