23948sdkhjf

Lämnar Erlandssons för Småa

"Jag ser verkligen fram emot att vara med på den resan".
Småa har anställt Fredrik Arpe som ny vd. Fredrik Arpe kommer närmast som vd från Erlandsson Byg g i Öst – en tjänst som han tillträdde i september i fjol. Han har tidigare dessutom haft ledande befattningar inom bland annat NCC Boende och Arenastaden i Solna.

– Fredrik har erfarenhet både från branschen och rollen som vd. Tillsammans med Fredrik kommer Småa fortsätta sin expansion, säger Matias Lindberg, ordförande i Småas styrelse, i ett pressutskick.

– Det känns otroligt stimulerande och roligt att få förtroendet att leda Småa i den framtida expansionen. Jag ser verkligen fram emot att vara med på den resan, säger Fredrik Arpe.

Småas tidigare vd, Peder Williamson har gått i pension efter 16 år i bolaget.

– Vi tackar Peder Williamson för hans åtta år på posten. Peder har hunnit uträtta mycket under sin tid i bolaget och bland annat tagit Småa in i en omfattande expansion, både i Stor-Stockholm men även till nya regioner som Uppsala och Mälardalen, tillägger Matias Lindberg.

Fredrik Arpe tillträder tjänsten i slutet av september 2016.


Fakta: Småa

Småa är en av Stockholms större bostadsutvecklare och verksamheten omfattar hela Stor-Stockholm, Uppsala och Mälardalen. Småa befinner sig i en stark tillväxt och omsätter cirka 1 miljard kronor per år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078