23948sdkhjf

Entreprenad Live i Stockholms-satsning

Lanserar mässa i huvudstaden.
Entreprenad Live, som redan arrangeras i Göteborg och Skåne, lanseras den 24-26 september 2017 på Airport City Stockholm.

– Vi följer vår plan och Entreprenad Lives koncept är enkelt och väldigt uppskattat. Entreprenad Live arrangeras där marknaden finns och det byggs mycket. Det är en komplett mässa med allt som bygg-& anläggnings-entreprenörer behöver sin vardag i form av maskiner, utrustning och redskap, säger projektledaren för Entreprenad Live Hans-Erik Kristensson, i ett pressmeddelande.

– Mässan designas så att alla som medverkar kan göra det i lagom stora montrar, inga stora skrytmontrar som är svåra att räkna hem och till sist Entreprenad Live är live. Branschen behöver mötesplatser som lämpar sig för att prova utrustning och maskiner. Det kan vi erbjuda i Skåne, Göteborg och nu också i Stockholm, fortsätter han.

Platsen är som bekant avgörande för att arrangera en lyckad mässa. De flesta entreprenörerna som genomför arbeten i Stockholmsområdet finns norr och väster om Storstockholm. Därför är Arlanda perfekt, menar arrangören.

– Redan 2013 träffade vi Arlandastad Holding som är en viktig drivkraft i Airport City Stockholm. Vi fastnade omedelbart för platsen och för Arlandastad Holdings visioner och målinriktning för att skapa en unik, inspirerande och modern flygplatsstad, säger Hans-Erik Kristensson.

23 miljoner människor besöker varje år Arlanda och mässområdet för Entreprenad Live Stockholm kommer att ligga i direkt anslutning till E4:an där det passerar nästan 50 000 fordon varje dag.

Om Entreprenad Live
Regionala mässor för entreprenad, mark- och grönytor samt bygg- och anläggningsbranschen. Entreprenad Lives idé är att skapa starka regionala mässor för proffs inom bygg- och anläggningsbranschen med fokus på entreprenad och bestående av utställning, provkörning, seminarier och upplevelser. Mässorna roterar mellan de tre storstadsområdena och arrangeras var tredje år i respektive Skåne, Göteborg och Stockholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125