23948sdkhjf

Hisstillverkare etablerar sig i Dubai

Lägger fokus på att intensifiera marknadssatsningarna i Mellanöstern.
Cibes Lift Group har tecknat ett joint venture med Al-Qaqa Group om etablering av ett gemensamt bolag i Dubai, Förenade Arabemiraten. Med det nya bolaget Cibes Lift MENA DWC-LLC kommer Cibes Lift Group att intensifiera marknadssatsningarna för koncernens lågfartshissar på prioriterade marknader i Mellanöstern som exempelvis Saudarabien, Förenade Arabemiraten, Qatar och Kuwait. Det nya bolaget kommer också att förstärka supporten till distributörer i regionen MENA (Middle East and North Africa).

Cibes Lift Group har sedan 2011 haft ett nätverk med ett 15-tal distributörer i Mellanöstern. Målsättningen med det nya bolaget är dels att fördjupa samarbetet med befintliga distributörer och att utöka nätverket mot viktiga marknadssegment och målgrupper. I och med etableringen blir Cibes Lift Group först bland världens tillverkare av lågfarthissar att ha ett eget bolag i Mellanöstern.

– Vi vill öka försäljningen betydligt i Mellanöstern som är en region med en god marknadspotential. För att lyckas måste vi arbeta närmare kunderna, vara mycket aktivare i det stöd vi ger exempelvis arkitekter och byggprojektörer och stötta våra distributörer ännu mer än vad vi redan gör, säger Mats Engblom, vd för Cibes Lift Group, i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064