23948sdkhjf

Sandbäckens rör öppnar bolag i Örebro

Två tjänstemän är redan anställda och ett antal montörer är på väg in till koncernen.
Sandbäckens rör etablerar sig i ännu en svensk stad. I augusti månad öppnar ett nytt bolag i Örebro. Målsättningen är att bli regionens ledande VS-entreprenör, inom tre års tid.

Två tjänstemän är redan anställda och ett antal montörer är på väg in till koncernen Sandbäckens nyaste bolagstillskott. Redan är ett antal spännande projekt i området hemtagna och väntas komma igång under sensommaren.

– Vi ser mycket positivt på hela den expansiva region som Örebro tillhör. Det är mycket på gång, universitetets framväxt och logistiknavet här skapar många möjligheter. Det är med stor glädje vi kliver in på just den här marknaden, kommenterar koncernchefen Arne Rydberg.

Sandbäckens, som öppnade ett stort antal nya bolag under 2015, har under året ytterligare förstärkts med en ny delägare, Segulah V L. P. Höstens satsning i Örebro blir den första gemensamma för den nya ägarkonstellationen. Sandbäckens har full beläggning inför hösten, i samtliga bolag, och orderingången är mycket bra.

– Vi ser fram mot fler nyetableringar och företagsförvärv i framtiden. Vi satsar hårt och känner oss starka, mycket tack vare vår delägare Segulah V L.P. Marknaden och konjunkturen är med oss, det byggs som aldrig förr och vi bygger hela tiden vårt bolag starkare inför framtiden, avslutar Arne Rydberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078