23948sdkhjf

Dansk underleverantör i avtal med svensk grossist

Thomée Gruppen väljer byggprodukter från danska Expo-Net.
Danska plastnät-tillverkaren Expo-Net fördjupar sitt samarbete med svenska Thomée Gruppen.

– Thomée är en stor grossist och leverantör till den svenska bygghandeln, som vi har samarbetat med i många år. Men nu går vi för första gången in i ett samarbete som gäller våra byggprodukter, berättar Beatrice Thorén Laursen, säljchef hos Expo-Net.

Det nya avtalet innebär att Thomée Gruppen lanserar Expo-Net så kallade takrännenät i den svenska bygghandeln. I samarbete har Expo-Net även tagit fram en display som varje byggbutik som beställer takrännenäten får medskickad.

– Takrännenät förhindrar att rännorna täpps igen, som i sin tur kan leda till fuktskador. Systemet är enkelt och kan monteras på en takränna helt utan verktyg, förklarar Beatrice Thorén Laursen, som tror att produkten har potential att bli en storsäljare i bygghandeln.

– Vi har väldigt stora förhoppningar på försäljningen. Det är en så universell produkt som passar till alla vanliga takrännor, fortsätter hon.

Expo-Net har största delen av sin försäljning i hemlandet Danmark. Men förhoppningen är att kunna växa ytterligare, bland annat i Skandinavien.

– Det kan bli aktuellt med fler satsningar inom byggprodukterna framöver. Vi tillverkar bland annat snö- och fågelstopp som används i takkonstuktioner, som också väckt intresse hos grossisterna. Så det är inte omöjligt att det kan bli aktuellt med fler samarbeten.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11