23948sdkhjf

Derome dubblar personalstyrkan

"Vi kommer att förstärka med ytterligare medarbetare omgående".
En av Sveriges största och mest moderna takstolsfabriker ligger i bohuslänska Tanumshede. Produktionen inleddes i april och det är redan dags att fördubbla personalstyrkan för att möta en positiv byggtrend. Det framgår av ett pressmeddelande.

I slutet av förra året förvärvades den gamla Volvofabriken i Tanumshede och sedan dess har den 19 000 kvadratmeter stora anläggningen anpassats för bygghandel och takstolsproduktion, samt för hyresgästers verksamheter.

Derome är marknadsledande på trätakstolar i landet och den nya takstolsfabriken, som främst vänder sig till kunder i Bohuslän, Dalsland och Värmland, är en storsatsning för koncernen.

– De första månaderna för den nya fabriken har gått över förväntan. Vi har etablerat oss i en expansiv region och på kort tid fått en rad nya kunder inom affärsområdet. Vi räknar med en fortsatt byggboom och för att möta marknadens behov, så kommer vi att förstärka med ytterligare medarbetare omgående, säger Carl-Tore Bengtsson, vd på Derome Byggvaror & Träteknik.

Idag arbetar tolv personer i den nya takstolsfabriken i Tanum och ytterligare åtta personer ska tillsättas i produktion, samt fem byggnadsingenjörer på konstruktionssidan.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078