23948sdkhjf

Eitech gör stor badhusinstallation

Tar uppdrag i ett av norra Sveriges populäraste äventyrsbad.
Sundsvalls Kommun väljer Eitech att ansvara för installation av el- och telesystem i samband med investeringen i en ny simhall sammanlänkad mot befintlig sporthallsbyggnad samt äventyrsbad. Byggtiden för den nya simhallen beräknas till 31 oktober 2017 och omfattar en ny simbassäng på 25x25,5 meter, omklädningsrum, kontors- samt teknikutrymmen.

I Eitechs uppdrag till den nya simhallen ingår ansvar för ny kanalisation, kraft och belysning samt teletekniska anläggningar, till exempel datanät, brand- och utrymningslarm, passagekontroll- och larmsystem. I anläggningen installeras även ett installationsbussystem typ KNX vilket sammanbinds med samtliga elcentraler och befintligt KNX-system i äventyrsbadet.

– Ambitionen att förbättra utbudet i anslutning till ett av norra Sveriges populäraste äventyrsbad blir en passande utmaning för vår entreprenadenhet i Sundsvall. Planering och samordning blir viktigt för att minimera påverkan på den ordinarie bad- och sporthallsverksamheten under byggtiden samt för att underlätta integrationen av de olika tekniska systemen med befintlig anläggning, säger Christer Johansson, enhetschef för Eitech Electro AB i Sundsvall, i ett pressutskick.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111