23948sdkhjf

Forna Imtech gör stort nyförvärv

"Sammansmältningen av företagen startar nu för att vara klar runt årsskiftet".
Assemblin – som är det nya namnet på bolaget som tidigare hette Imtech – förvärvar nu Delta och expanderar därmed i norra Sverige.

Delta har 250 anställda och finns på sex orter i Västerbotten. Bolaget arbetar med el, ventilation och säkerhet och omsätter, enligt ett pressmeddelande, 300 miljoner kronor årligen.

"Vi är glada över att ha fått möjligheten att förvärva Delta. Genom förvärvet gör vi en rejäl förstärkning av vår marknadsnärvaro och position i Västerbotten. Det är också ett viktigt steg för att uppnå vår vision om att vara det ledande nordiska installations- och serviceföretaget och våra kunders förstahandsval genom att leverera de mest effektiva lösningarna utformade av branschens bästa medarbetare", säger Mats Jönsson, vd och koncernchef i Assemblin AB, i en kommentar.

Enligt Thomas Rebermark, informations- och marknadschef på Assemblin AB, kommer ingen av de 250 medarbetarna i Delta att sägas upp.

– Vi har i dagsläget inga planer på att säga upp någon. Tvärtom ska förvärvet ses som en bas för fortsatt expansion och rekrytering i Norr, säger han till Building Supply.

Affären är genomförd och i dagsläget pågår ett integrationsarbete.

– – Vi har i dagsläget inga planer på att säga upp någon. Tvärtom ska förvärvet ses som en bas för fortsatt expansion och rekrytering i Norr, säger han till Building Supply.

Affären är genomförd och i dagsläget pågår ett integrationsarbete.

– Sammansmältningen av företagen startar nu för att vara klar runt årsskiftet, avslutar Rebermark, avslutar Rebermark.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.188