23948sdkhjf

Nya lokaler för Hallandsföretag

Satsningen beskrivs som bolagets största någonsin.
I många år har Falkenbergföretaget Carlsson & Co önskat sig nya lokaler, något som nu blir verklighet. De nya lokalerna ligger på Oktanvägen i Falkenberg, bara en kilometer från företagets gamla, och beskrivs som dubbelt så stora och mer ändamålsenliga.

– Fem gånger så stor verkstad och effektivare lager gör att vi är rustade för framtiden och klarar att möta en större efterfrågan på våra produkter, säger Björn Carlson i ett pressmeddelande.

Satsningen är enligt ägarna den största som företaget någonsin har gjort.

– Vi köpte mark intill motorvägen, som inte var planlagd för 15 år sedan, där vi hade tänkt att bygga. Men vi fick inga besked om när planläggningen skulle komma i gång och därför valde vi denna platsen i stället, och det är vi mycket glada för i dag. Vi har växt med en tjänst på ekonomi och administration och kommer även att växa med verkstadspersonalen.

Invigningen sker 29-30 april och då det bjuds in till öppet hus.

Om företaget
Carlsson & Co AB startades 1993 av bröderna Björn och Magnus Carlsson och har varit verksamma i över 20 år.

Företaget är generalagent för Messersi minigrävare och minidumper, Denka Lift, Easy Lift och Europelift skyliftar, Baron tvångsblandare och transportband.

Företaget är bland annat återförsäljare för Giant minilastare, Brenderup, Reko trailer, Hapert släp samt Brian James Trailers.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078