23948sdkhjf

Flex får stort uppdrag av Veidekke

Ska leverera glaspartier, systemväggar och dörrportaler till enorm kontorsbyggnad.
Building Supply har tidigare skrivit om det stora byggprojektet i Solna – Arenastaden.

Nu är det klart att FLEX Interior Systems AB har fått uppdraget av Veidekke Entreprenad AB att leverera glaspartier, systemväggar och dörrportaler till den enorma kontorsbyggnaden.

Det nya kontoret, där SEB ska husera – kommer att bestå av tre separata huskroppar som binds samman med glasgångar, omfattar cirka 90 000 kvadratmeter och ska att husera närmare 4 500 medarbetare.

Kontorsbyggnaden kommer att stå klar till sommaren 2017 och FLEX avslutar sin del av arbetet i februari samma år. De första leveranserna är redan gjorda och nästa fas inleds om några veckor.

De tre byggnaderna blir 10-14 våningar höga och inreds med glaspartier, systemväggar och dörrportaler för att skapa en modern kontorsmiljö. Inredningen blir flexibel och kan enkelt anpassas i takt med att behoven förändras.

"I ett projekt av den här storleken blir det ett enormt flöde på byggarbetsplatsen och allt måste flyta på för att tidplanerna ska hålla. Detta ställer höga krav på samarbetsförmåga och arbetsledning, liksom på produktion och arbetslagen på plats. Att inreda SEB:s nya kontor för Veidekke är ett riktigt hedersuppdrag och vi på FLEX är både stolta och glada över att ha fått detta uppdrag och det förtroende det innefattar", skriver bolaget i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109