23948sdkhjf

Hilti toppar lista – satsar på mångfald och inkludering

Verktygsföretag fick utmärkelse under gala. Toppar för tredje året i rad Great Place to Works lista i kategorin stora företag.
Verktygsföretaget Hilti jobbar aktivt med mångfald och inkludering. Det går att utläsa i resultatet av den medarbetarundersökning som årligen utförs i Great Place to Works mätningar om vilken som är Sveriges bästa arbetsplats.

Undersökningen visar att 95 procent av alla medarbetare på Hilti menar att man i företaget behandlas likvärdigt oavsett ålder, ursprung, kön eller sexuell läggning.

– Den bästa och mest hållbara vägen till ett företags finansiella framgångar grundar sig i att alla människorna på företaget trivs och vet varför de går till jobbet, säger Aksel Ringvold, vd på Hilti, i ett pressmeddelande.

Under Great Place to Works gala den 16 mars på Cirkus i Stockholm stod det klart att Hilti för tredje året i rad toppar Great Place to Works lista i kategorin stora företag.

På galan tilldelades även Hiltis utbildnings- och kulturansvarige, Ulf Kvarnbro, hederspriset för årets HR-personlighet för sitt arbete med företagskulturen på Hilti.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064