23948sdkhjf

Högt uppsatt på Skanska går till Essve

Spikföretaget förstärker med produktchef.
Essve, som tillverkar spik och lösningar för montage i trä, betong och stål, har rekryterat Mikael Kumlin som ny produktchef. Han kommer att arbeta med flera produktområden, bland annat utvecklingen av förvaringslådan Essbox.

– Mikael blir ett rejält tillskott till vårt team. Han har en imponerande bakgrund med erfarenhet från olika delar av branschen. Han har även många nya idéer och kommer bli central i vår strävan att alltid skapa lösningarna som verkligen svarar till hantverkarnas utmaningar, säger David Tunberger, produktutvecklingschef på Essve, i ett pressmeddelande.

Mikael Kumlin kommer närmast från Skanska, där han varit kategoriansvarig för fasadsystem. Innan dess har han jobbat med inköp inom Scania.

– Det är väldigt kul att komma in på Essve. Det finns en tydlig satsning på utveckling och innovation samtidigt som det går snabbt mellan tanke och handling. Jag ser fram emot att arbeta med vidareutvecklingen av både det befintliga sortimentet och våra nya fokusprodukter. Det kommer hända mycket spännande under 2016, säger Mikael Kumlin i en kommentar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094