23948sdkhjf

Martin Hogmalm ny vd för Kabona

Tidigare vd:n sedan 15 år lämnar bolaget.
Energiteknikföretaget Kabona har från den 1 februari utsett Martin Hogmalm till ny vd. Företagets grundare och vd sedan 15 år, Kjell Carlberg, lämnar därmed bolaget för att gå i pension.

Martin Hogmalm kommer närmast från IT-företaget Hogia där han de senaste tio åren arbetat som affärsområdeschef och ansvarig för en rad bolag inom systemutveckling och systemförsäljning. På Kabona kommer han att ansvara för en ökad satsning på den internationella marknaden.

– Målsättningen är att fortsätta uppdraget från vår ägare att skapa långsiktig tillväxt för företaget samt att öka takten i ta energioptimeringssystemet Ecopilot ut på en internationell marknad. Kabonas styrka ligger just i nya tekniklösningar inom energigenial fastighetsautomation, som kombinerar ett optimalt inomhusklimat med kraftigt reducerade energikostnader och ett långsiktigt hållbart samhälle, säger Martin Hogmalm i ett pressmeddelande.

– Med tanke på att bostäder och kontorsfastigheter i dag står för cirka 40 procent av energiåtgången i samhället innebär det givetvis också att Kabona har ett erbjudande som är väldigt attraktivt för såväl enskilda fastighetsägare som vår gemensamma miljö, fortsätter han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125