23948sdkhjf

Peab tillsätter flera nya chefer

Under senaste tiden har flera nya chefer tillsatts inom Peab Bostad AB.
– Vi är en av Sveriges största bostadsutvecklare och vi har en tydlig strategi och målsättning om vad vi vill åstadkomma. Dessa rekryteringar ska ses som ett led i detta arbete och i vår ambition att ta ytterligare steg, säger Peter Svensson, chef Peab Bostad.

Peab utvecklar bostäder i hela Sverige. Under 2014 produktionsstartade bolaget 2 500 egenutvecklade bostäder och hade totalt drygt 4 000 bostäder i produktion vid årets slut.

​Nya chefstillsättningar inom Peab Bostad:

+ Annika Eriksson och Michael Schwieler har anställts som regionchefer för Peab Bostad i Stockholm. Båda kommer närmast från anställningar som distriktschefer inom Peab Bostad i Stockholm.
+ Kim Kulstad har anställts som ny regionchef för Peab Bostad i Skåne. Hon kommer närmast från en anställning som marknadsområdeschef på Skanska Nya Hem.
+ Mats Tapper, har anställts som ny regionchef för Peab Bostad i Västerås. Han kommer närmast från en anstäöllning som regionchef inom Peabs byggverksamhet.
+ Stefan Liljebris har anställts som ny regionchef för Peab Bostad i Uppsala. Han kommer närmast från en anställning som regionchef inom Peab Fastighetsutveckling.
+ Joakim Bernhardsson har anställts som säljchef för Peab Bostad. Han kommer närmast från en anställning som regional försäljningschef inom Peab Bostad i Göteborg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094