23948sdkhjf

Förändringar i Paroc-koncernerns ledning

Bolaget utnämner Johan Magnusson till Senior vice president.
Johan Magnusson till Senior vice president för affärsområdet "Teknisk Isolering" på Paroc från och med den 1 mars 2016. Magnusson kommer även att ingå i bolagets ledningsgrupp.

Johan har civilingenjörsexamen och en filosofie magisterexamen i företagsekonomi med en omfattande erfarenhet av internationell försäljning, key account management och affärsutveckling från diverse chefsbefattningar inom industriföretag. Han kommer närmast från Assa Abloy Entrance Systems AB och rollen som vd och chef för ett affärsområde i det bolaget. Innan dess hade han flera olika ledande befattningar på Rautaruukki.

– Johan tar med sig sin stora erfarenhet av kundorienterad verksamhetsstyrning till Paroc, liksom värdefulla nya perspektiv baserade på hans långa tjänstgöring inom innovationsdrivna organisationer, säger Kari Lehtinen, koncernchef på Paroc, i ett pressmeddelande.


Fakta: Paroc

Paroc är tillverkare av energieffektiva isoleringslösningar i Östersjöområdet. Parocs produkter består av byggnadsisolering, teknisk isolering, fartygsisolering, sandwichelement och akustikprodukter.

Produkterna tillverkas i Finland, Sverige, Litauen och Polen samt från år 2013, även i Ryssland.

Paroc har försäljnings- och representationskontor i 14 länder i Europa. Paroc Group ägs av fonder som rådgivs av CVC Capital Partners Limited med Paroc anställda som minoritetsägare.

År 2014 var antalet anställda drygt 2 000.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109