23948sdkhjf

Riksbyggen tecknar stort ramavtal med hissleverantör

"Vi ser stora möjligheter i att nu kunna minska både energi- och driftskostnader".
Riksbyggen har tecknat ett treårigt ramavtal med Kone som är ett ledande företag inom hissbranschen. Ramavtalet gäller såväl installation av nya hissar samt service av redan installerade hissar.

– Vi ser stora möjligheter i att nu kunna minska både energi- och driftskostnader samt minimera antalet driftstopp i Riksbyggens samt våra kunders och partners fastigheter, säger Pernilla Gylletorn, kategoriansvarig på Riksbyggen, i ett pressmeddelande.

Ramavtalet gäller för framtida nyproduktionsprojekt samt påbörjade projekt där upphandling av hissar ännu inte har gjorts. Ramavtalet är treårigt med option för ett fjärde år. Samtliga byggentreprenörer som Riksbyggen anlitar kommer framöver att installera speciella ”Riksbyggenhissar” – en standardlösning som tagits fram i samarbete mellan de två parterna.

Ramavtalet innefattar även service av Riksbyggens hissar.

– Vi känner oss glada över att teckna detta långsiktiga samarbetsavtal med Riksbyggen, säger Jaakko Kaivonen, vd för Kone Skandinavien, i samma pressmeddelande.

Avtalet trädde i kraft 1 december 2015 och gäller för både Riksbyggens egna fastigheter och för samtliga medlemmar och kunder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.068