23948sdkhjf

Hon ska leda Sernekes satsning på egna bostäder

JM-värvning blir marknadsansvarig för affärsområde projektutveckling.
Serneke har rekryterat Charlotte Petzell som marknadsansvarig för affärsområde projektutveckling. Hon kommer närmast från JM och ska nu arbeta med marknadsföringen av Sernekes egna bostäder. Det skriver Serneke i ett pressmeddelande.

Rekryteringen är, enligt företaget, en del i Sernekes satsning på ett eget bostadskoncept. Charlotte Petzell ska arbeta med att starta upp försäljnings-och marknadsarbetet för Sernekes egna bostäder.

– Det blir roligt och utmanande att vara med från början och definiera produkten och ta fram de verktyg som krävs för att kommunicera den. Det är extra spännande att Serneke är ett expansivt och nytänkande bolag med varierande projekt som sticker ut, inte minst Karlatornet och hela Karlavagnsplatsen, säger Charlotte Petzell i pressutskicket.

Hon har tidigare arbetat med marknadsföring, försäljning och kommunikation på Sodexo och har de senaste fem åren varit marknadsansvarig inom JM Region Väst.

– Charlottes kompetens är ovärderlig när vi nu ska starta upp vårt egna bostadskoncept. Vi kommer fortsätta utmana jättarna i branschen, även inom bostadsutveckling, säger Patrik Lindström, vd för Serneke Projektutveckling.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111