23948sdkhjf

Stena Fastigheter vässar sin organisation

Flertalet chefer tillsätts inom verksamheten. Stärker upp organisationen för nyproduktion.
Stena Fastigheter driver för närvarande en omfattande nyproduktion av lägenheter. På grund av det stärker man organisationen för nyproduktion ytterligare i Stockholm och Göteborg.

I Stockholm har Stena Fastigheter anställt Louise Strömbeck som ny produktionschef för Stockholmsmarknaden. Louise kommer närmast från PEAB.

Dessutom har bolaget tillsatt Ragnar Stenport som projektutvecklingschef för Stockholmmarknaden. Han har tidigare jobbat med projektledning för bostäder på HSB Bostad, Ikano Bostad och senast hos Forsen Projekt.

I Göteborg har Mattias Klintbäck anställts som nyproduktionschef. Klintbäck har över 20 års erfarenhet från branschen och har senast arbetat som affärsområdeschef för bostäder på Wästbygg AB. Innan dess har han verkat på flera andra entreprenadföretag, bland annat PEAB och JM.

Under första kvartalet 2016 påbörjar Stena Fastigheter nybyggnation av cirka 1 300 lägenheter i Vegastaden i Stockholm. För närvarande pågår även nyproduktion av totalt 1 000 lägenheter i Bredäng och Gustavsberg i Stockholm samt Gröna Nöbbelöv i Lund och Dragörkajen i Malmö.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063