23948sdkhjf

Byggmaterialkoncern placerar sig mer strategiskt

Nya lager när Knauf Insulation ökar sin skandinaviska närvaro.
Byggmaterialkoncernen Knauf Insulation ökar sin närvaro i Sverige, Norge och Danmark.

– Med våra nya lager ökar vi kapaciteten och kortar ledtiderna ytterligare för våra kunder, säger Fredrik Barbosa, Nordic Operations Manager på Knauf Insulation, i ett pressmeddelande.

Under sommaren 2015 har samtliga lager i Norden flyttat och förbättrat möjligheterna att leverera varor snabbt och effektivt till kunderna.

Norge: I juli flyttades lagret i Sofiemyr till Larvik. Med det nya lagret fördubblas kapaciteten. För att ytterligare öka leveranssäkerheten har Knauf Insulation samtidigt bytt logistikpartner till Norline som har snabb distribution över hela landet.

Sverige: I augusti flyttades lagret från Göteborg till Hägersten utanför Stockholm. Även här fördubblas lagerkapaciteten jämfört med tidigare. Dessutom kommer det nya lagret närmare produktionsenheterna, vilket minskar transporterna.

Danmark: Samtidigt, i augusti, flyttade Knauf Insulations danska lager från Horsens till Vamdrup. Här är lagerytan i stort sett oförändrad, men i Vamdrup finns en option som gör det möjligt att expandera vid behov.



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109