23948sdkhjf

Ramböll tar mark i Skåne

Dubblar antalet medarbetare i Kristianstad med ny byggavdelning.
Under hösten dubblas antalet medarbetare på Rambölls kontor på Västra Storgatan i Kristianstad när företaget stärker upp med mer kompetens inom bygg- och elteknik.

Med totalt 30 medarbetare, varav ungefär hälften inom byggteknik respektive VVS- och elteknik, blir företaget nu störst inom samhällsbyggnad på den lokala marknaden. 
Detta enligt ett pressmeddelande från Ramböll.

Sedan många år har Ramböll haft ett lokalt team inom VVS, energiteknik och samhällsbyggnad som nu kompletteras med en byggavdelning.

Ny chef på bygg blir Agneta Olsson. Hon kommer närmast från COWI i Kristianstad där hon arbetat sedan 1988.

– Jag ser fram emot att få vara med att utveckla verksamheten här i Kristianstad. Vi blir tillsammans med de övriga medarbetarna på installation en stark enhet där vi kan erbjuda kunden en komplett teknikorganisation i alla typer av projekt, säger Agneta Olsson, ny enhetschef på Ramböll i Kristianstad.

– Det är roligt och utvecklande att vi nu kan samla kompetens inom både bygg, mark, järnväg, energi, el och VVS i Kristianstad under samma tak. Det innebär att vi lokalt kan erbjuda kunden helhetsåtaganden, säger Börje Eriksson, divisionschef för Buildings på Ramböll.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062