23948sdkhjf

Erlandsson Bygg tecknar avtal med Cramo

Kontraktet innebär en fördjupning av ett redan etablerat samarbete.
Erlandsson Bygg har signerat ett nytt avtal med Cramo genom vilket Erlandsson Bygg-koncernen blir prioriterad kund och Cramo blir huvudleverantör av hela sitt sortiment. Avtalet innebär en fördjupning av ett redan etablerat samarbete.

– Jag är både stolt och glad att vi kunnat träffa detta avtal, säger Cramos kontraktansvarige Fredrik Halldin i ett pressmeddelande, och fortsätter:

– Erlandsson Bygg ett snabbväxande företag och en viktig kund för oss och vi har de senaste åren haft en fantastisk utveckling tillsammans. Som uttalad affärspartner för hela koncernens maskinförsörjning och dessutom rekommenderad leverantör till dess underleverantörer, ser jag stora möjligheter till att fördjupa och utöka affären ytterligare.

Genom avtalet åtar sig Cramo att tillgodose Erlandsson Bygg-koncernens behov i ännu större omfattning inom samtliga produktområden inom Cramos sortiment.

– Genom avtalet får vi en prioriterad ställning hos Cramo vilket innebär att vi säkerställer tillgången på utrustningen som vi behöver för våra projekt. Att välja Cramo som partner känns både logiskt och tryggt eftersom de har en mycket bra geografisk täckning och samtidigt uppfyller alla våra högt ställda krav och förväntningar, säger Johan Grahn, inköpschef på Erlandsson Bygg, i pressmeddelandet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062