23948sdkhjf

Goodtech tar betydande sjukhusuppdrag

Under hösten medverkar Goodtech i två uppdrag, projekt TuVin och Vision2020, i om- och nybyggnaden av Vrinnevi sjukhus i Norrköping.
– Vrinnevisjukhuset stod klart 1988 och tekniken har nu nått sin tekniska livslängd. Projekt TuViN står för Teknik upprustning Vrinnevisjukhuset i Norrköping. I princip ska all teknik bytas ut och vårt åtagande är en totalentreprenad för kraftförsörjningen i det delprojektet, förklarar Kristian Kassow, Goodtechs enhetschef i Norrköping, i ett pressmeddelande.

För Goodtechs del omfattar entreprenaden i TuViN-projektet en komplett leverans och montage av bland annat nya högspänningsställverk, transformatorer, lågspänningsställverk, elcentraler och fastighetsrelaterade el- och telesystem i flertalet av sjukhuset befintliga och nya driftutrymmen.

Projekten kommer att löpa både som enskilda delprojekt samt som gemensamma delprojekt under projekttiden.

– I projekt Vision 2020 har vi tecknat ett ramavtal med Region Östergötland avseende elinstallationer i om- och nybyggnationen om respektive ca 60 000 m2 och 15 000 m2, säger Kristian Kassow.

Goodtechs nya uppdrag till sjukhuset blir strategiskt viktiga för framtiden när stora delar av montagestyrkan och projektledningen i Norrköping sysselsätts under flera år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.114