23948sdkhjf

Ny koncernchef i Wästbygg

Tidigare vice koncernchef tar klivet upp.
Vid Wästbygg Gruppens styrelsemöte den 15 oktober kommer Jörgen Andersson, tidigare vice koncernchef, att ta över som ny koncernchef i Wästbygg Gruppen efter Ulf Christofferson. Det framgår av ett pressmeddelande från Wästbygg.

Ulf Christofferson väljer själv att lämna koncernchefstjänsten, men blir kvar i organisationen i sin roll som vd i entreprenadföretaget Wästbygg AB.

– Wästbygg Gruppen är ett företag under ständig utveckling. Detta ställer över tid olika och skiftande krav på organisationen. För att fortsätta utvecklas genomför nu Wästbygg Gruppen den här förändringen, säger Andreas von Hedenberg, styrelseordförande i Wästbygg Gruppen och fortsätter:

–  Ulf Christofferson och Jörgen Andersson har arbetat tillsammans under lång tid. Förändringen är Ulfs och Jörgens gemensamma förslag på att disponera deras kompetens på bästa möjliga sätt framöver. Styrelsen ställer sig positiv till detta då vi tror att det formar och skapar ett ännu starkare företag som kan anta framtidens utmaningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08