23948sdkhjf

Ny försäljningschef på Ouman

Ansvarar för några av företagets nyckelkunder i Sverige samt utveckling av den svenska och danska marknaden.
Ouman fortsätter att växa och den 1 oktober började Sandra Thörner sin tjänst som ny Area Sales Manager OEM på Göteborgskontoret.

Sandra är utbildad maskiningenjör och inledde sin karriär i Tyskland. Hon lämnade Tyskland för Sverige och Johnson Controls AB inom bilindustrin. Idag har Sandra en gedigen erfarenhet från framförallt bilindustrin och kommer senast från franska Valeo.

På Ouman kommer Sandra att arbeta mot OEM-marknaden med inriktning på tillverkare inom värme och ventilation. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för några av företagets nyckelkunder i Sverige samt att utveckla den svenska och danska marknaden.

– Jag har arbetat elva år på globala företag med många internationella storkunder. Jag är van vid att knyta kontakter internationellt och vid att arbeta analytiskt och metodiskt. Nu ser jag fram emot att använda mina erfarenheter hos Ouman, säger hon i ett pressmeddelande.

Sandra tillträdde sin tjänst den 1 oktober.


Fakta: Ouman

Ouman är en finsk koncern som specialiserar sig på fastighetsautomation, energieffektivitet och OEM-tjänster och växer i Skandinavien.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.375