23948sdkhjf

Bengt Dahlgren expanderar

Startar projektledningsbolag i Stockholm. Vd för bolaget blir Erik Bolander.
Bengt Dahlgren utökar nu sin verksamhet och startar ett projektledningsbolag i Stockholm. Vd för bolaget blir Erik Bolander.

– Företaget har tillhandahållit projektledningstjänster inom installation tidigare, men nu vill vi profilera oss ytterligare inom projekt- och byggledning, säger Bolander i ett pressmeddelande.

Bolaget kommer att erbjuda projektledning inom bygg-, installations- och projekteringsledning och Erik Bolander menar att tanken är att Bengt Dahlgren ska ta sig an både större helhetslösningar och enskilda uppdrag och på så vis komma ännu närmre sina kunder.

– Vi vill vara det självklara valet för kunden och med projektledningsbolaget tar vi ytterligare ett steg för att leverera fler tjänster med ännu större bredd.

Bolander, som har en bakgrund som entreprenör och konsult, tillträdde som vd den första september och kommer senast från Hifab.

Projektledningsbolaget kommer att vara Stockholmsbaserat, men även Bengt Dahlgrens övriga kontor erbjuder, enligt pressmeddelandet, liknande tjänster.


Fakta: Bengt Dahlgren

Är ett av de största företagen för teknikkonsulter i Sverige.
Är verksamt inom bygg- och förvaltningsbranschen.
Främst inriktar de sig på VVS, brandsäkerhet, fastighetsautomation, energi och miljö.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062