23948sdkhjf

Ny vd på Erlandsson

Fredrik Arpe tillträder i höst som vd för Erlandsson Bygg, region Öst.
Styrelsen i Erlandsson Bygg har utsett Fredrik Arpe till ny vd för Erlandsson Bygg, region Öst.

Arpe efterträder Stefan Eriksson, som fortsatt kommer att vara verksam i bolaget som byggchef med fokus på utveckling.

Fredrik Arpe är civilekonom och kommer närmast från ett uppdrag som vd för Arenabolaget i Solna AB där han har arbetat med Friends Arena. Fredrik har en lång och bred bakgrund inom bygg- och fastighetsbranschen där han varit verksam sedan slutet av 1980-talet. Bland annat har han varit vd för ByggVesta AB och regionchef för olika regioner inom NCC Boende.

Buildning Supply har tidigare skrivit om Arpe, som i fjol avslutade sin tjänst som verkställande direktör på Byggvesta . Anledningen till att han avgick var att han inlett en relation med en medarbetare.

– Erlandsson Bygg är ett mycket framåt och spännande bolag som är inne i en expansiv fas och jag ser fram emot att få vara med på den resan, säger Fredrik Arpe, i ett pressmeddelande.

Koncernens vd är tillfreds med den nya rekryteringen:

– Denna form av rekrytering sker i samråd med nuvarande vd:n, Stefan Eriksson, och känns det extra bra. Stefan har stort förtroende från koncernledningen och styrelsen, tillsammans med Fredrik kommer de att utgöra ett starkt lag i Erlandsson Bygg i Öst AB, säger Markus Brink, vd på Erlandsson Bygg AB.

Fredrik Arpe tillträder sin nya tjänst under hösten 2015.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094